Interieur

10 gouden tips om een huis in te richten!

Je hebt eindelijk na la wachten de sleutel van je nieuwe woning en je mag er eindelijk in!  Alleen dan zit je met het probleem, hoe ga ik mijn huis inrichten en hoe bepaal ik wat bij me past ? Met deze vier tips kun je jouw huis op een mooie wijze inrichten.

Tip 1: Inspiratie
Ga  langs bij vrienden, buren of bezoek een woonwinkel om daar inspiratie uit te halen. Ook kun je verschillende websites bezoeken waar leuke ideeën op staan. Er zijn natuurlijk ook woonmagazines waar mooie foto’s op staan.

Tip 2:  Een indeling maken
Heb je meerdere kamers, bedenk dan waarom je bijvoorbeeld de ene kamer wilt gebruiken als slaapkamer en waarom je juist de andere gebruikt voor je hobby’s. Maak een plattegrond wat waar komt te staan. en denk waarom. Als je eenmaal weet waar alles moet staan, dan kun je gemakkelijk aan de slag, zonder dat je lang bezig bent met het inrichten.

Tip 3: woonstijl
Bedenk wat voor stijl je wilt gaan gebruiken voor de inrichting. Wil je een moderne stijl of juist een kleurrijke stijl ? Vraag dat eens bij jezelf af, wat echt bij je past.

Tip 4: 3D programma’s
Tegenwoordig heb je verschillende programma’s die niet te moeilijk zijn om interieurs te maken voor een huis, met tot wel duizenden meubels die je kan gebruiken. Zo kun je kijken of het wel goed bij jouw stijl past.