Tuin

Gouden tips voor je tuin!

Heb je niet zo veel verstand van tuinen of wil je juist meer te weten komen? Dit is wat je het beste voor je tuin kunt doen. Wij hebben deze drie gouden tips voor je op een rijtje gezet voor een fantastische tuin.

Tip 1 : Afmeting van de tuin

Voordat je aan je tuin kunt gaan beginnen, is het van belang om te kijken wat de afmetingen zijn van je tuin. Zo kun je bepalen welke voorwerpen waar kunnen staan. Daarnaast kun je kijken wat wel en niet mogelijk kan zijn voor in de tuin. Bij een kleine tuin moet je bijvoorbeeld niet een te grootte terras neerzetten, dat kan namelijk ervoor zorgen dat de tuin nog kleiner eruit gaat zien en er minder plek overblijft voor andere spullen. Houdt ook rekening met de planten en bomen die je eventueel zou willen plaatsen.

Tip 2 : Wensenlijst maken voor de tuin

Stel je voor dat je de tuin door een ander laten leggen, stel dan een wensenlijst op met welke wensen en behoeften er zijn voor in de tuin. Vaak is het dan zo dat de persoon die de tuin voor je aanlegt vergeet wat er precies in de tuin moet gebeuren, dat is natuurlijk hartstikke vervelend.

Tip 3 : Sfeervol maken

Een sfeervolle tuin zorgt er voor dat je een warm en fijn gevoel krijgt als je de tuin in loopt. Dus zorg ervoor dat je warme verlichting in de tuin hebt staan, dit kan er voor zorgen dat het net wat gezelliger wordt met familie of vrienden. Niet alleen zorgt de verlichting voor een mooie uitstraling, maar ook voor een veilig gevoel in de avond en nacht.