Logo Baby and More

Een mooie babykamer koop je bij Bopita

Geplaatst door

bopita-cobi-babykamer Op de webshop van Babyandmore hebben ze ook het merk Bopita. Dit is een van de bekendere fabrikanten op het gebied van baby- en kindermeubelen. Van een baby bedje tot een tiener bed, Bopita heeft het allemaal! Ze hebben voor ieder kind een bijpassend bed waarin hij of zij heerlijk kan slapen. Bopita is ooit begonnen met het ontwerpen van boxen en zijn nu uitgegroeid naar leverancier van box tot een complete tiener of studentenkamer.

Veiligheid is een belangrijk begrip bij Bopita en daarom produceren zij hoogwaardige kwaliteitsmeubelen met kindvriendelijke lakken op waterbasis, veilige sluitingen, ladegeleiders en de NEN-norm. Ook de stevigheid van de meubelen zorgt ervoor dat de meubelen lang mee gaan.

Zelf was ik onlangs ook op zoek naar een babykamer voor mijn tweede kindje. De kamer van mijn eerste kindje heb ik ook bij Babyandmore gekocht en omdat ik erg tevreden was over hun producten heb ik besloten om de kamer van mijn tweede kindje ook bij Babyandmore te kopen. Een prachtige en comfortabele babykamer heb ik gekocht voor mijn aanstaande baby en daarnaast was de kamer ook nog eens in de sale!

Wat biedt het merk Bopita?

  • Bopita Babykamers
  • Bopita Tienerkamers
  • Bopita CombiFlex systeem
  • Bopita XL serie