Logo Blok62

Ga naar Blok62 voor de mooiste steigerhout meubelen!

Geplaatst door

Blok62Bent u op zoek naar een steigerhout meubelen of wilt u graag uw interieur opnieuw laten inrichten door professionals? Dan bent u bij Blok62 aan het juiste adres!

Steigerhout is erg persoonlijk en je moet er maar van houden. Zo zijn er veel mensen die vinden dat steigerhout een rustgevend gevoel geeft maar ook mensen die steigerhout erg lelijk vinden. De medewerkers van Blok62 willen graag mensen laten zien dat steigerhout altijd in een interieur past, ook als u er niet van houd. Daarnaast past elke kleur bij een steigerhout meubelstuk. De medewerkers van Blok62 willen mensen graag een andere kijk laten zien van meubelen van steigerhout. Ook willen zij mensen graag motiveren om in te laten zien dat meubelen van steigerhout op verschillende manieren mooi kan zijn. Door de ruime keuze is er altijd wel een meubel die u mooi vindt en in uw interieur past!

Bouwtekeningen van Blok62

Voor mijn nieuwe huis wilde ik graag steigerhouten meubelen plaatsen. Op Google kon ik niks vinden en kwam toen later uit bij Fred’s bouwtekeningen. Hier vindt je allerlei bouwtekeningen voor verschillende meubelen. Hiermee heb ik helemaal zelf allerlei meubelen in elkaar kunnen zetten. Een echte aanrader!