deurbeslagenmeer - logo

Laat Deurbeslag en meer jouw deuren van top tot teen afwerken

Geplaatst door

Deurbeslag en -sluiters zijn de finishing touch van jouw deuren. Of je nou kiest voor strak en modern of juist landelijk en klassiek, de juiste deurbeslag en -sluiter maken het plaatje compleet. Bij Deurbeslag en meer hebben we een uitgebreid assortiment met diverse stijlen en merken. In deze blog gaan we dieper in op de verschillen tussen deurbeslag en -sluiters en waarom het zo belangrijk is om de juiste keuze te maken.

deurbeslagenmeer - binenndeurbeslag

Verschil tussen deurbeslag en -sluiters

Deurbeslag verwijst naar alles wat zich bevindt rondom het slot van de deur. Denk aan deurkrukken, slotplaten, rozetten en schilden. Deurbeslag wordt niet specifiek gebruikt om de deur te openen of sluiten, maar voornamelijk voor de uitstraling en veiligheid. Deursluiters daarentegen zorgen ervoor dat de deur automatisch sluit wanneer deze wordt geopend. Dit is niet alleen prettig voor de veiligheid, maar voorkomt ook tocht en het inslaan van de deur.

Het belang van de juiste keuze

Deurbeslag en -sluiters zijn dé elementen die de uitstraling van jouw deur bepalen. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor de juiste stijl die past bij de rest van de woning. Kies bijvoorbeeld voor landelijk deurbeslag op een oude, houten deur voor een authentieke uitstraling. Of ga juist voor strak en modern deurbeslag op een moderne, glazen deur. Daarnaast is het ook belangrijk om te kiezen voor de juiste kwaliteit. Dit is niet alleen van belang voor de uitstraling, maar ook voor de veiligheid. Wij bieden deurbeslag en -sluiters van hoogwaardige kwaliteit van diverse merken als Hoppe en AXA.

Assortiment

Bij Deurbeslag en meer hebben we een uitgebreid assortiment aan deurbeslag en -sluiters. Of je nou kiest voor klassiek, modern, minimalistisch of juist opvallend, wij hebben het in huis. Daarnaast hebben we ook een ruim aanbod aan materialen. Zo hebben we bijvoorbeeld deurkrukken van rvs, messing en chroom. Ook qua kleuren hebben we veel mogelijkheden: van zwart tot brons en van nikkel tot koper. Bovendien hebben we ook een ruime selectie aan deursluiters.

Montage en onderhoud

Het plaatsen van deurbeslag en -sluiters is in de meeste gevallen vrij eenvoudig. Toch kan het handig zijn om hier een expert voor in te schakelen, zodat je zeker weet dat alles veilig gemonteerd wordt. Bij Deurbeslag en meer hebben we een eigen installatie- en reparatieservice. Hierdoor weet je zeker dat alles op de juiste manier gemonteerd wordt. Ook is het belangrijk om het deurbeslag en -sluiters goed te onderhouden. Gebruik bijvoorbeeld geen agressieve schoonmaakmiddelen en zorg ervoor dat het beslag en de deursluiters af en toe gesmeerd worden.

Deurbeslag en -sluiters zijn een essentieel onderdeel van jouw deuren. Het bepaalt niet alleen de uitstraling van de deur, maar ook de veiligheid. Bij Deurbeslag en meer hebben we een uitgebreid assortiment aan deurbeslag en deursluiters van diverse merken in diverse stijlen en materialen. Onze experts kunnen je helpen met het monteren of repareren van jouw deurbeslag en -sluiters. Kom gerust eens langs in onze showroom of bekijk ons assortiment online!