LLogo Tegelsanitair Specialist

Over ons bedrijf genaamd de Tegelsanitair Specialist

Geplaatst door

Tegelsanitair SpecialistBent u op zoek naar tegels of sanitair van zeer hoge kwaliteit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Meer over ons bedrijf vind je in deze blog of op de website.

Over ons bedrijf

Teamwerk en vakmanschap zijn ons uitgangspunt. We bieden u een compleet assortiment voor een eerlijke prijs en denken met u mee over de beste indeling van uw toiletruimte of badkamer. Ons vakkundige montageteam voorkomt verbouwingsstress. U kiest, wij leveren en installeren. Dat doen we al ruim 30 jaar. Nu we in Renkum een ruime showroom tot onze beschikking hebben, kunnen we u laten zien wat kwaliteit voor ons betekent. U bent van harte welkom!

Waarom kiezen voor ons bedrijf?

  • Ruim 30 jaar vakmanschap staat garant voor vernuftig en betaalbaar maatwerk
  • Eigen montageteam voor alle bijkomende (bouwkundige) werkzaamheden
  • Eén aanspreekpunt voor levering en plaatsing
  • Ruime sortering, hoge kwaliteit
  • Snelle levering.

Over ons bedrijf contact

Heeft u vragen of wilt u advies van de vakkundige specialisten van de Tegelsanitair Specialist? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen via het telefoonnummer 0317311061 of stuur een mail naar [email protected]. Ook kunt u ervoor kiezen om langs te komen in onze showroom. Wij zijn van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag tot 16:30 uur.

Wij zullen uw vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden en u een zo goed mogelijk advies geven zodat kwaliteit gegarandeerd is!