Professioneel een bank stofferen bij ABB Meubelstofferen

Geplaatst door

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het stofferen van een bank? Dan is het zeker een aanrader om naar ABB Meubelstofferen te gaan! Een bank stofferen is nog nooit makkelijker en mooier geweest dan bij ABB Meubelstofferen.

bank stofferen

Een bank stofferen voor een tweede leven

Wanneer u een bank heeft en deze erg verouderd is, dan gooien veel mensen deze bank weg of brengen ze denk naar de sloop. Maar een bank kan ook een tweede leven krijgen. Laat uw bank dan stofferen door ABB meubelstofferen. Zij kunnen op een professionele manier een bank bekleden, zodat deze weer vele jaren mee kan gaan en er als nieuw uitziet. Banken opnieuw bekleden is een ambacht waarbij gevoel, inzicht en vaardigheden vereist zijn. Daarvoor krijgt u eerst advies omtrent:

  • Het bekleden van uw bank
  • Het te gebruiken stof of leer
  • Zitcomfort (hardheid, stugheid)

Eigen ervaring

Onlangs heb ik ook mijn bank laten stofferen bij ABB meubelstoffeerder en zij hebben mijn bank weer compleet nieuw gemaakt. Zo zit er een prachtige stof overheen en hebben ze de vulling weer gemaakt zoals deze was toen ik de bank nieuw kocht. Ik ben zeer tevreden over het resultaat!