Directfloor laminaat

Tip: Directfloor.nl

Geplaatst door

Afgelopen week heb ik mijn laminaat vloer gekocht bij Directfloor.nl, een aanrader! Neem daarom ook een kijkje op Directfloor.nl/over-ons.

De website van Directfloor.nl was erg overzichtelijk, ik vond al snel het de laminaat vloer die ik graag wilde! Daarnaast bieden ze service en zijn ze makkelijk te bereiken. Toen ik nog voor de zekerheid over Directfloor.nl ging lezen wist ik het zeker. Directfloor.nl is de laminaat winkel voor mij!

Ik mocht zelf een bezorgdatum kiezen. Hierdoor kon ik een dag dag kiezen die het beste voor mij uit kwam, ideaal. De vloer werd netjes bezorgd op de dag die ik had aangegeven, een top service.

Goedkoop en A-kwaliteit

De winkel biedt altijd een laagste prijs garantie. Doordat zij uitsluitend rechtstreeks vanuit het magazijn verkopen, hebben ze weinig huur, personeel en opslagkosten.

Het is tevens mogelijk om de laminaat vloer te laten leggen door een ervaren zzp’er. Hierdoor is het enige wat jij hoeft te doen bestellen en je daarna nergens meer druk om te maken.

Al met al heb ik dan ook niet anders dan lovende worden voor Directfloor.nl. De volgende keer bestel ik zeker weer bij deze laminaat webwinkel!

Laminaat vloer