Veranderingen in de wereld met betalight  

Geplaatst door

Door de razendsnelle veranderingen in de wereld en de steeds evoluerende trends moet je als merk het wel bij kunnen houden. Zo staat Heritage Ltd tijdloos als het gaat om de betekenis en tradities. Dit is meer dan alleen een product, je hebt het hier over de geschiedenis en vakmanschap maar ook een ode aan de tijdloze elegantie als het draait om merken De onderscheidt is dus niet alleen de verkoop van producten. Maar ook de kunst, het overbrengen van de verschillende verhalen. Door de verschillende items, is het de kunst van het overbrengen van verhalen. Elk product is een hoofdstuk uit een boek. Door de details en handwerk. 

Kunst 

De mooie details die het verhaal maken, de schoonheid is te vinden dag in dag uit. Het is een ontwerp dat doordacht is en niet even snel gemaakt. Elk product is kunst. Zoals hierboven al beschreven is Heritage Ltd ook echt tijdloos en zal dan ook elke generatie dit mooi vinden. Daarnaast is het ook nog eens duurzaam. Wat ook duurzaam is, is betalight. Je kan hierbij ook alle kanten op. Je hebt verschillende soorten en materialen. Maar je kan het ook voor zoveel doeleinden gebruiken. 

Duurzaamheid 

Een betalight zijn duurzame producten die je kan gebruiken om onder andere de tent licht te geven, tijdens het vissen of juist om alles een extra sfeer te geven. Ook goed om te weten is dat het een synoniem is voor luminescentie, dit houdt in dat deze materialen die worden gebruikt oplichten in het donker, hierdoor kan je je eigen sterrenhemel maken of is handig op horloges en kompassen. Met Betalight kom je dus een heel eind als het gaat om extra sfeer te creëren in je kamer. 

lightbulb, idea, creativity