Logo elektrischehaard

Aankoop van een inbouw sfeerhaard

Geplaatst door

Ik wilde graag een nieuwe inbouw sfeerhaard kopen. Ik had samen met mijn vriendin een huis gekocht in Nijmegen. De keuken, de badkamer en de slaapkamer waren aan verbouwing toe. Ik wilde de keuken er graag uit laten halen omdat die al erg oud was. Dit hadden we als eerst gedaan en dit was binnen een maand gedaan. Ik wilde het laminaat wat in de woonkamer lag graag vervangen door een tegelvloer met vloerverwarming. Het laminaat wat in de slaapkamers lag waren erg beschadigd, dus ik wilde dit graag laten vervangen door vloerbedekking. De badkamer was ook aan vervanging toe ik wilde graag een regendouche en een jacuzzi laten plaatsen. Ik wilde ook een inbouw sfeerhaard laten plaatsen voor een betere uitstraling. Ik ging daarom op zoek op het internet naar een inbouw sfeerhaard.

inbouw sfeerhaard

Website

Na een tijdje te hebben gezocht op het internet kwam ik uit op de website van elektrischehaard.nl. Er was een erg ruim aanbod te vinden in elektrische haarden. Onder het kopje inbouwhaarden waren ook inbouw sfeerhaarden te vinden die ik zocht voor in mijn badkamer. Op de website was ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en wat ze de klanten kunnen aanbieden. Ze staan garant voor een snelle levering en ze bieden de producten tegen een laag tarief aan. Nadat ik de website grondig had doorgenomen heb ik mijn keuzes van inbouwhaarden aan mijn vriendin laten zien om haar de keuze te laten maken welke ze het mooist vindt. De monteur was er binnen enkele dagen en ik ben erg tevreden over hoe het eruit is komen te zien.