Het Lichtpaleis

Verlichting Barendrecht bij het Lichtpaleis

Geplaatst door

lampen Op zoek naar verlichting Barendrecht? Het Lichtpaleis heeft erg veel soorten verlichting binnen het assortiment. Je kunt moderne, klassieke verlichting krijgen bij het Lichtpaleis, maar ook sfeerverlichting, leesverlichting, accentverlichting of werkverlichting. Er zijn veel mogelijkheden en dit is een groot voordeel van het Lichtpaleis.

Verlichting binnen het Lichtpaleis

TL-buizen en fluorescentielampen zijn een vorm van energiezuinige verlichting. In vergelijking met de gloeilamp in het begin is dit al zo ongeveer 60 procent besparing op de energie. Over LED-verlichting is ook veel informatie te vinden op de website. Led-verlichting is kunstmatig licht. LED maakt iedere sfeer mogelijk, licht op iedere plaats waar jij het maar wilt. Dit is bijvoorbeeld mogelijk met scala aan LED-lampen, als alternatief voor gloeilampen en halogeenlampen, TL buizen, LED strips een flexibele vorm van licht en LED-armaturen. LED-armaturen kunnen tot 3 keer langer meegaan dan LED-lampen.

Persoonlijke ervaring met het Lichtpaleis

Persoonlijk sprak LED-armaturen mij erg aan, vanwege de vele voordelen die dit lampen type biedt. Nadat ik online research had gedaan, heb ik een afspraak gemaakt met het Lichtpaleis en ben ik langs het filiaal in Dordrecht gegaan. De medewerkers van het Lichtpaleis waren erg vriendelijk en klantgericht. Ik kreeg veel informatie te horen over verschillende soorten verlichting, zo ook over LED-armaturen. Uiteindelijk heb ik LED-armaturen besteld bij het Lichtpaleis en ik ben hier erg tevreden over. Als je op zoek bent naar verlichting Barendrecht neem dan een kijkje op de webshop van het Lichtpaleis of bezoek het filiaal in Dordrecht.