Logo Heezen en Jansen

De beste makelaar Elst en omgeving

Geplaatst door

makelaarHeezen & Jansen is een vriendelijke en servicegerichte makelaardij. Ze helpen mensen met het kopen en verkopen van huizen. Sinds 2008 helpen Heezen & Jansen de mensen in de huizenmarkt. In de periode waar zij in zijn gestart was de huizenmarkt alles behalve gunstig. Ondanks dat weten zij elk jaar meer mensen te helpen met het verkopen van hun huis en helpen van het vinden van een geschikt huis.

Makelaar Elst, wie zijn wij?

De makelaardij is opgericht door twee ervaren makelaars, Bram Heezen en Paul Jansen. Deze twee vakkundige mannen zijn begonnen als makelaar Elst. Beide hebben zij al jaren ervaring in het vak. Bram Heezen heeft 15 jaar ervaring en Paul Jansen heeft al 26 jaar ervaring binnen het vak. Wij zijn een klein team die u kan helpen bij het kopen en verkopen van uw huis. Makelaar Elst is gevestigd in het dorp Elst, provincie Gelderland. Dit ligt tussen de twee grootste steden van Gelderland in, Arnhem en Nijmegen.

Ervaring van de klant

‘’Wij hebben de afgelopen tijd gezocht naar een goede makelaar Elst en omgeving. Wij wonen hier nu al een tijd en waren op zoek naar een nieuw avontuur, in Elst. Samen met Heezen & Jansen hebben we alle opties bekeken en hebben zij ons goed begeleid in het verkopen van ons huis. Bij hen hebben wij ook onze nieuwe plek gevonden. Wij raden mensen zeker aan om naar Heezen & Jansen te gaan als zij op zoek zijn naar een vakkundige makelaar met kennis en service.’’