logo Unilux

Unilux maakt uw hordeur op maat

Geplaatst door

horrenUnilux is een bedrijf dat sinds 1990 horren zelf produceert en ontwikkelt uit eigen fabriek in Nederland. Ze beheersen alle processen, van productontwikkeling tot levering en repareren zelf. Dit zorgt ervoor dat ze altijd de beste kwaliteit kunnen garanderen en ook nog hun producten binnen zeer kort tijdsbestek kunnen leveren. Unilux werkt continu aan verbeteringen en innovatie wat de constante kwaliteit van een op maat gemaakt product waarborgt.

Bent u op zoek naar een hordeur op maat? Ga dan naar een van de 1600 dealers van Unilux of ga naar de webshop van Unilux. Wanneer u een hordeur op maat besteld, krijgt u 5 jaar garantie. Dit komt omdat de hordeur op maat gemaakt is van aluminium.

Onlangs was ik voor het huis van mijn ouders op zoek naar een hordeur op maat. Zij hebben mij gevraagd om dit te doen aangezien zij hun handen al te vol hebben aan de rest van van het nieuw gebouwde huis. Ik ben op internet gaan zoeken en kwam dit bedrijf tegen die een hordeur op maat maakt. Ze hebben een zeer ruime keuze. Ook de website is zeer overzichtelijk en er staat veel informatie over de hordeur op maat.

Waarom een hordeur op maat kopen van Unilux?

  • Eenvoudige montage; U kunt de hordeur zelf monteren maar dit ook laten doen door een lokale expert.
  • Snelle levering; De hordeur wordt binnen 1 week geleverd.
  • Dutch design; De hordeuren worden in Nederland gefabriceerd.
  • Altijd een oplossing; U kunt een hordeur op maat laten maken.