Natuursteenwijzer logo

Natuursteenwijzer voor goede lithofin

Geplaatst door

Een goede kennis van mij adviseerde mij vorige week om eens een kijkje te nemen op de website van Natuursteenwijzer. Zo beschikken zij over Lithofin waar je natuursteen mee kan reinigen. Zij liet mij een voor en na foto zien van haar badkamer en dat zag er geweldig uit. Ik wilde dit daarom graag doen met mijn keuken en badkamer. Wij zijn vervolgens gaan kijken op de website en die ziet er goed uit. Het bedrijf heeft namelijk een overzichtelijke website met alleen maar kwaliteitsproducten. 

Op het internet en op de website zelf kan je zien dat het om een professioneel bedrijf gaat. Zo doen zij het volgende:

  • Gratis thuisbezorgd
  • Deskundig advies
  • Snel geleverd
  • Veilig betalen met iDeal
  • Alleen kwaliteitsproducten

Zij krijgen van klanten een gemiddelde beoordeling van 9,1. Dit geeft als koper een goed vertrouwt gevoel!

Uitstekende service

Mijn ervaring met Natuursteenwijzer is uitstekend. Het bedrijf komt zijn afspraken na en levert Lithofin voor nette prijzen (+/- €15,-). Het is daarom ook zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de website. Het resultaat bij ons is bewonderenswaardig en ik weet zeker dat het bij jullie ook het geval zou zijn!