Slaapkamer verbouwen kom langs bij Waterslaper

Geplaatst door

Ben je van plan je slaapkamer te vernieuwen, neem dan snel contact op met www.waterslaper.nl/informatie/162/contact.html.

Afgelopen week kwam ik met mijn vrouw tot de conclusie dat het echt tijd werd om de slaapkamer te vernieuwen. We willen het slaapkamer-kleed, de lampen, de klok en ook ons waterbed vernieuwen. Omdat we beide een drukke baan hebben en vroeg op moeten staan is een goede nachtrust erg belangrijk. Je wilt immers ’s nachts niet wakker worden omdat het bed niet lekker ligt. Na een zoektocht op het internet kwamen we uiteindelijk uit bij Waterslaper een specialist in de buurt van Eindhoven en Tilburg. Snel maakten wij een afspraak om langs te komen.

Licht waterbed

Contact opnemen

Het fijne aan waterslaper is dat ze weten wat ze doen. Je kunt makkelijk en snel contact opnemen en daarnaast is de winkel vaak open. Enkel op zondag is de winkel gesloten. Je wordt warm onthaalt met een warme bak koffie. Het was erg fijn om alle je vragen rondom het aanschaffen van een waterbed bij Waterslaper kwijt kon.

Na het lezen van dit bericht wordt het zeker tijd om je slaapkamer te verbouwen. Wanneer breng jij een bezoek aan Waterslaper? De specialist die gevestigd is in Veldhoven.