Pijlman kantoormeubelen

Bureaustoel voor thuis

Geplaatst door

Ben je op zoek naar een bureaustoel en wil je een bureaustoel kopen voor thuis omdat je van plan bent een thuiskantoor in te richten dan ben je hier bij het goede artikel, ik ga je alles vertellen over soorten bureau stoelen.

Soorten stoelen

  • Ergonomische stoelen
  • fietsstoelen
  • zitballen
  • kniestoelen
  • gamestoel 
  • normale bureaustoel

Dit zijn de soorten stoelen die er bestaan meer dan de meeste mensen denken. Het zijn bijna allemaal ergonomische stoelen en ze hebben ieder hun eigen hulp aan de concentratie en werk presentatie. 

De fietsstoel

De fietsstoel is gemaakt voor mensen die veel met hun benen aan het bewegen zijn en niet stil kunnen zitten, maar toch een kantoorbaan willen. Het is een handig middel om zo je concentratie op je werk te houden zonder afgeleid te raken omdat je niet stil kan zitten.

Zitballen 

Een zitbal is een zacht rond kussen zonder rugleuning die vaak alle kanten kan op bewegen. Ook deze stoel is deels gemaakt voor mensen die niet goed stil kunnen zitten en zo de ruimte krijgen om te bewegen. Het is een zachte kussen was e voor zorgt dat je ook nog eens zacht zit 

Ergonomische stoelen

Een ergonomische stoel is ontworpen zodat je lichaamshouding altijd goed zit omdat dit een stoel is waarbij je alles kan afstellen naar de hoogste hoe jij goed zit. Zo krijg je geen rugklachten en verbeterd het je werk presentaties.

Knie stoelen 

Op een knie stoel kun je niet zitten omdat je er eigenlijk alleen met je knie op leunt en het is vooral voor mensen die graag laag willen blijven en niet willen zitten. Waar je wel goed moet opletten als je zo een stoel koopt dan is het van belang dat jij je rug recht houd. De stoel geeft namelijk zelf geen ondersteuning aan de rug.

Gamestoel

De welbekende gekleurde gamestoel is een stoel die je kan afstellen dus is gelijk ook een ergonomische stoel en dus goed voor je lichaamshouding. Deze stoel kan vaak ook bij het been gedeelte uitgeklapt worden dat het een ligstoel word zodat jij je benen even kan ontspannen. En het heeft en rug kussentje die je over de gehele stoel kan verplaatsen.

Normale bureaustoel

De normale bureaustoel is de minst goede stoel voor je lichaamshouding omdat deze stoel kan je niet afstellen en ook niet hoog om laag. Mensen beschouwen het snel als een normale eetkamer of vergader stoel. Het is dus meer bedoeld om er voor een kortere tijd op te zitten.